back to top
2024. május 10. 16:36
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Tanak a murvás versenyeken szállna harcba a vb címért

Ott Tanak az idei WRC-szezon eddigi négy versenyén még nem tudott dobogóra állni, azonban a Portugáliával kezdődő murvás versenyeken szeretné ponthátrányát csökkenteni. 

Nézd élőben a Portugál Rally hivatalos tesztjét!

Magyar idő szerint reggel 9:01-től rendezik a Portugál Rally hivatalos tesztjét egy 4.61 km-es szakaszon. hagyományosan mindenki számára ingyenes közvetítést lehet látni a szakaszról.

Thierry Neuville nyerni szeretne a Portugál Rallyn

Thierry Neuville a WRC-pontverseny éléről várhatja a Portugál Rallyt, ahol szeretné megismételni a Montén elért eredményt. 

Kettős magyar győzelem a Horvát Rally Bajnokság második futamán

Hétvégén rendezték a Horvát Rally Bajnokság második idei versenyét, a Medimurski Rallyt, melyen Kovács Antal Szilágyi János előtt tudott nyerni. 

Eladó a Peugeot 206 WRC, mellyel Grönholm, Burns, Panizzi és Rovanpera is versenyzett

Egy aukciós oldalon meghirdetésre került az a 2001-es Peugeot 206 WRC, mellyel Gilles Panizzi és Marcus Grönholm is győzelmet tudott ünnepelni a WRC-ben, de vezette vb futamon Didier Auriol, Richard Burns és Harri Rovanpera is. 

Fourmaux egyik kedvenc versenyén, Portugáliában folytatná idei jó szereplését

Adrien Fourmaux az idei WRC szezon egyik kellemes meglepetése, az M-Sport francia versenyzője pedig folytatná jó szereplését egyik kedvenc versenyén is. 

Evans sok pontot szerezve feledtetné tavalyi nagy esését Portugáliában

Elfyn Evans korábban már tudott győzelmet is ünnepelni a Portugtál Rallyn, tavaly azonban egy hatalmas balesetet szenvedett el. Idén szeretné ezt az esést sok pontot szerezve feledtetni. 
24,676RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Megjelent a Diósgyőr Rally versenykiírása

12 gyorsasági vár a Diósgyőr Rally ORB mezőnyére, hat az ORB2-re és öt az ORB3-ra, a historic mezőny az ORB-vel azonos versenytávon versenyez. 
Az utolsó méterekig kiélezett csatában dőltek el a Kanári-szigetek Rally legfontosabb helyezései, melynek végén Yoann Bonato ismét nyerni tudott a spanyol versenyen Mathieu Franceschi és Alejandro Cachón előtt. Az ERC pontversenyének élére Franceschi állt.