2024. április 20. 13:16
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Micsoda tűzijátékkal zárult a Horvát Rally első napja!

Mintha szinte mindenki a pénteki utolsó szakaszra tartogatta volna igazi tempóját, olyan tűzijáték alakult ki a Horvát Rally első napjának záró szakaszán. Az eredmény pedig Thierry Neuville és Elfyn Evans holtversenye és Sébastien Ogier szakaszgyőzelme lett.  

Hatalmas különbségek alakultak ki a versenyzők között a Horvát Rally első szakaszán

Igen komoly meglepetéssel indult a Horvát Rally, miután Thierry Neuville tempóját senki sem tudta tartani és a belga versenyző már az első szakaszon nagy fölénnyel nyert. 

Meglepő sorrend alakult ki Kínában az első időmérő előtt

Bizarr jelenetek zajlottak az első edzésen, az F1 ilyet még nem látott: a visszatérő Kínai Nagydíj egyetlen gyakorlásán égni kezdett a fű a pálya...

Horvát Rally 2024 – Minden infó egy helyen

A WRC idei negyedik versenyét, a Horvát Rallyt április 18-21. között rendezik Jablanovec környékén. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a versenyről.

Mikkelsen pozitív hangulatban várja a Horvát Rallyt az olasz tesztverseny után

Andreas Mikkelsen a Monte után térhet vissza ismét a WRC mezőnyébe a Hyundai Motorsporttal, ahol szeretne a legjobb öt versenyző között zárni. 

Ogier a Horvát Rallyn szeretné megszerezni idei első győzelmét

Sébastien Ogier az idei Montén elért második helye után a Horvát Rallyn tér vissza ismét a WRC-mezőnybe, és a nyolcszoros világbajnok szeretné megismételni 2021-es eredményét déli szomszédunkban. 

Tanak a Horvát Rallyn a győzelemért harcolna

Ott Tanak számára nem jól sikerült a WRC-szezon első három futama, ezért a Horvát Rallyn szeretne végre probléma nélkül versenyezni és a győzelemért harcolni. 

Takamoto Katsuta tanulni szeretne a Horvát Rallyn

Takamoto Katsuta tavaly nagyszerű tempót mutatott a Japán Rallyn, de a Montén is voltak jó részeredményei, így magabiztosan várja a Horvát Rallyt, ahol azonban tanulni is szeretne.  

Négy autót indít a Toyota Portugáliában

A Toyota idén először fog teljes csapatfelállással indulni a Portugál Rallyn, ahol Elfyn Evans és Takamoto Katsuta mellett Kalle Rovanpera és Sébastien Ogier is autóba ül. 
24,675RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

A román Simone Tempestini kiváló teljesítményt nyújtva szerezte meg egy ERC-futamgyőzelmét a V-Híd Rally Hungary végén.