2024. március 19. 10:24
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Neuville cáfolta, hogy visszavonulna év végén

Thierry Neuville bár korábban többször is arra utalt, hogy nem biztos, hogy folytatja WRC-karrierjét év végén, ezúttal pont az ellenkezőjét állította. Nem szeretne visszavonulni, de ezt sem lehet kizárni. 

Ausztriába került Esapekka Lappi korábbi Citroen C3 WRC-je

Az osztrák Kris Rosenberger lett az új tulajdonosa annak a Citroen C3 WRC-nek, melyet 2019-ben még Esapekka Lappi vezetett a WRC-futamokon, Az autó a Rebenland Rallyn mutatkozott be Ausztriában. 

10 éve egy új korszak kezdődött az orfűi MARB-futamon

2014 március idusán rendezték az orfűi A123 Teszt Rallyt, mely az akkori MARB-bajnokság szezonnyitó futama volt, azonban a teszt mezőnyben egy Ford Fiesta R5-tel rajthoz állt az osztrák Beppo Harrach is, ezzel pedig elkezdődött egy új korszak.

Klausz Kristóf betegség miatt mégsem indul a Rebenland Rallyn

Klausz Kristóf akár a dobogóért is harcolhatott volna a Rebenland Rallyn, azonban betegség miatt vissza kellett lépnie az Osztrák Rally Bajnokság második és a Mitropa Kupa szezonnyitó versenyétől. 

Neuville ismét az esetleges visszavonulását vetette fel

Thierry Neuville szerződése év végén lejár a Hyundai Motorsportnál, emiatt a 35 éves pilóta az esetleges visszavonulást is mérlegeli. A belga pilóta azonban, ha valóban szögre akasztja sisakját év végén, akkor azt világbajnokként szeretné megtenni. 

Élet-halál ura a rallykon; másodpercek alatt dönt; kap „hideget meg hideget”, ki az?

Lovay Miklós versenyigazgató imádja, amit csinál, de úgy véli, nincs ennél stresszesebb munka a raliversenyek kapcsán.

Fantasztikus mezőny az Esztergom-Nyerges Rallyn

Megjelent az Esztergom-Nyerges Rally előnevezési listája, melyen 100 páros szerepel, a tesztmezőnyben pedig ifj. Tóth János is rajthoz áll. 
24,549RajongókTetszik
1,899KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Rovanpera elárulta miért töltötte fel naptárját, annak ellenére, hogy pihenni szeretett volna

Kalle Rovanpera idén csak részmunkaidőben fog versenyezni a WRC-ben, ennek okaként a pihenést említette korábban, azonban mégis kitöltötte naptárját. A kétszeres rally világbajnok elárulta, hogy mi is ennek az oka. 
Marad a versenyzőpáros és a Hyundai i20 alapokra épített villanyautó is.