2024. április 20. 07:14
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Evans egy hajszálra az első helytől Neuville defektje után a Horvát Rallyn

Elfyn Evans megszerezte mai második szakaszgyőzelmét, miután Thierry Neuville defektet szedett össze a Horvát Rally második délutáni szakaszán. Csupán 1 tizedre csökkent a belga versenyző előnye. 

Meglepő sorrend alakult ki Kínában az első időmérő előtt

Bizarr jelenetek zajlottak az első edzésen, az F1 ilyet még nem látott: a visszatérő Kínai Nagydíj egyetlen gyakorlásán égni kezdett a fű a pálya...

Kilenc Rally1-es autó indul a Portugál Rallyn, hatalmas csata várható a WRC2-ben

Összesen 69 nevezés érkezett a WRC idei ötödik versenyére, a Portugál Rallyra, ahol kilenc Rally1-es autó áll rajthoz, a WRC2-ben pedig 39-en küzdenek meg a győzelemért és a pontokért. 

Ogier a Horvát Rallyn szeretné megszerezni idei első győzelmét

Sébastien Ogier az idei Montén elért második helye után a Horvát Rallyn tér vissza ismét a WRC-mezőnybe, és a nyolcszoros világbajnok szeretné megismételni 2021-es eredményét déli szomszédunkban. 

Tanak a Horvát Rallyn a győzelemért harcolna

Ott Tanak számára nem jól sikerült a WRC-szezon első három futama, ezért a Horvát Rallyn szeretne végre probléma nélkül versenyezni és a győzelemért harcolni. 

Takamoto Katsuta tanulni szeretne a Horvát Rallyn

Takamoto Katsuta tavaly nagyszerű tempót mutatott a Japán Rallyn, de a Montén is voltak jó részeredményei, így magabiztosan várja a Horvát Rallyt, ahol azonban tanulni is szeretne.  

Négy autót indít a Toyota Portugáliában

A Toyota idén először fog teljes csapatfelállással indulni a Portugál Rallyn, ahol Elfyn Evans és Takamoto Katsuta mellett Kalle Rovanpera és Sébastien Ogier is autóba ül. 

Öt perc feletti előnnyel ért célba az ERC3 győztese a V-Híd Rally Hungaryn

Már szombat reggel egyértelművé tette Kohn, hogy csak a technika állíthatja meg ezen a versenyen.
24,673RajongókTetszik
1,923KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Franceschi borulás után érte el a V-Híd Rally Hungary második helyét

Mathieu Franceschi nyerte a V-Híd Rally Hungary legtöbb szakaszát, azonban a a francia versenyző szerint a szombati borulás nélkül még ennél is jobb eredményt érhetett volna el. 
Az ERC és ORB szezonnyitó veszprémi V-Híd Rally Hungary bővelkedett az örömteli és drámai pillanatokban is. Íme a verseny teljes összefoglalója mindössze öt percben.