2024. május 04. 20:24
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

Videó Csomós Mixiék balesetéről, ismét Bonato vezet a Kanári-szigeteken

Az élen álló Alejandro Cachón defektje után ismét két francia versenyző áll a Kanári-szigetek Rally élén, Yoann Bonato, Mathieu Franceschi sorrendben. 

Csomós Mixi és Nagy Attila balesetet szenvedett, Cachóné az első kör a Kanári-szigeteken

Yoann Bonato vezet a Kanári-szigetek Rally első három pénteki szakazát követően, sajnos Csomós Mixi és Nagy Attila a napi második szakaszon balesetet szenvedett, kivizsgálásra kórházba szállítják őket.

Különleges gyorsasági lesz a Szardínia Rally shakedown szakasza

A Szardínia Rallyn szinte minden különleges lesz, hiszen amellett, hogy 48 óra alatt lebonyolítják, még a hivatalos teszt pályája is különleges lesz. 

Kevés versenyző mondhatja el azt, amit Carlos Sainz a Kanári-szigetek Rally kapcsán

A Kanári-szigetek Rally legeredményesebb versenyzője Carlos Sainz, aki úgy tudott öt győzelmet aratni a spanyol versenyen, hogy mindössze ennyiszer is indult rajta. 

Paddon bizakodva várja a Kanári-szigetek Rallyt

Hayden Paddon és John Kennard számára az ERC idei második versenyén jön el az a pillanat, amikor már ismerős pályákon tudnak versenyezni, ezért bizakodóak a spanyol verseny előtt. 

Ogier: Le kell ülni és nyugodtan átgondolni a 2025-ös WRC-szabályokat

Sébastien Ogier jól tudja, hogy baj van a WRC-ben, miután kevés autó indul a csúcskategóriában, azonban szerinte nem a februárban megjelent szabálymódosítások fogják ezt a problémát megoldani. 

A tavalyinál hosszabb lesz a Skandináv Rally

A svéd Skandináv Rallyn idén egy szakasszal többet kell teljesíteni, mint 2023-ban, így a versenytáv is növekszik, a programban is lesznek módosítások. 

Efrén Llarena három dobogó után már nyerni szeretne hazai ERC-futamán

Efrén Llarena számára nem jól indult az idei ERC-szezon, miután a Rally Hungaryn kiállni kényszerült, ezért a 2022-es Európa-bajnok nyerni szeretne a hazai versenyének számító Kanári-szigetek Rallyn, ahol korábban már háromszor zárt dobogón.
24,679RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Jos Verstappen az élről esett ki, hatalmas csatában dőlt el a Belga Rally Bajnokság második versenye

Nagyon jó tempóban közlekedett Jos Verstappen a Belga Rally Bajnokság második futamán, melyen végül az élről kényszerült kiállni, ezt követően pedig óriási csata vette kezdetét a győzelemért. 
Martins Sesks megtette első kilométereit az M-Sport Ford Pumájával, mellyel majd a Lengyel Rallyn és hazájában, a Lett Rallyn fog indulni.