back to top
2024. május 18. 23:29
WRC - 🇪🇺 Közép-Európai Rally
WRC - 🇯🇵 Japán Rally
ERC - 🇭🇺 Rally Hungary

14 gyorsasági szakasz vár az Észt Rally mezőnyére

Megjelent az Észt Rally útvonala, melyben 14 szakasz kapott helyet. Az ERC idei negyedik futamát július elején rendezik. 

Öt mezőny 123 párosa áll rajthoz a Diósgyőr Rallyn

Megjelent a Diósgyőr Rally nevezési listája, melyen összesen öt bajnoki mezőny 123 párosa látható. A versenyt jövő hétvégén rendezik. 

Évekre eldőlt a Portugál Rally jövője

A Portugál Rally szerződése a WRC Promóterrel 2024 végén járt volna le, azonban a feleknek sikerült megegyezni és a következő két évben is helyet kap a murvás verseny a WRC-naptárban. 

Toyoda csak Ogier győzelmének tud igazán örülni a Portugál Rally után

Akio Toyoda, a Toyota elnök-vezérigazgatója gratulált a Portugál Rally megnyeréséhez Sébastien Ogier-nak, és bízik benne, hogy a japán gyártó többi versenyzője is jobb teljesítményt nyújt majd legközelebb. 

A Hyundai két évnyi jokert használhat a 2025-ös autó fejlesztéséhez

A Hyundai Motorsport engedélyt kapott a Toyotától és az M-Sporttól, hogy két évre elegendő jokert használjon fel a 2025-ös autó fejlesztéséhez. 

Carlberg a Richard Burns Rally segítségével tudott 2. helyen zárni a Kanári-szigetek Rallyn

Calle Carlberg azt követően, hogy kiesett a V-Híd Rally Hungaryn, a Kanári-szigetek Rallyn második lett a Junior ERC mezőnyében. A svéd versenyző az aszfaltos futam előtt a Richard Burns Rallyval gyakorolt. 

Fókuszban: Sébastien Ogier 60 WRC-futamgyőzelme

Sébastien Ogier hatodik portugál győzelme egyben karrierje során elért 60. WRC-futamgyőzelme is volt. Ezzel ugyan elmarad még Sébastien Loeb rekordjától, azonban a harmadik legtöbb győzelmet arató Marcus Grönholmot messze felülmúlja. 

Pünkösdkor a Rabócsiringen folytatódik a rallycross ob

Szombaton edzések és kvalifikációk, vasárnap az elődöntők és a döntők.
24,676RajongókTetszik
1,924KövetőkKövetés
1,980FeliratkozóFeliratkozás

F1

Nagy csata, végül óriási meglepetés a WRC2 portugál versenyén

A Portugál Rallyn hatalmas csatára lehetett számítani Oliver Solberg, Gus Greensmith és Yohan Rossel között, és bár a nagy csata létre is jött, végül óriási meglepetéssel zárult a verseny. 
Thierry Neuville úgy érzi, a lehetetlen sikerült elérnie a Portugál Rallyn, ahol a harmadik helyen zárt és előnyét 24 pontra növelte a bajnokságban.